Linkcare

Per a inversors

Com a resposta a l’epidèmia de Covid19, Linkcare ha detectat una necessitat no coberta que pot aportar una solució a aquesta amenaça: proporcionar metodologies i productes per combatre el virus mitjançant el cribratge. Per això ha creat la seva nova divisió de biocribratge “Linkcare Bioscreening”, amb l’objectiu d’assegurar la fabricació i el subministrament de proves ràpides i innovadores contra el virus, i en el futur també de nous marcadors infecciosos i tumorals.

La fàbrica de solucions Covid-19 de Linkcare Bioscreening

Aquesta fàbrica de diagnòstics ràpids permetrà fabricar 40 milions d’unitats a l’any, i es presenta com un projecte més necessari que mai, perquè evitarà dependre d’altres països per disposar del producte i poder abastir a la població. Al mateix temps, és un projecte molt rendible i interessant per als nous inversors, ja que obtindran un major marge en disminuir el cost de producció final, aconseguint alhora reduir el preu del producte, la qual cosa beneficia tota la societat.

A més, la nova fàbrica de proves de flux lateral de Linkcare estarà en condicions de produir kits diagnòstics ràpids per a molts altres propòsits, potenciant l’accés a l’mercat de nous biomarcadors ja desenvolupats o en fase d’investigació en molts laboratoris del país. El projecte permetrà també exportar el producte a altres mercats i contribuirà al canvi de model econòmic, desenvolupant activitats econòmiques de més valor afegit.

L’empresa també es proposa introduir una sèrie d’innovacions en la gestió segura i confidencial de la informació digital obtinguda amb les proves i la substitució dels cassets de plàstic tradicionals per productes més respectuosos amb el medi ambient.

Vols participar-hi?

En breu anem a convocar una ronda d’inversió col·laborativa perquè persones com tu puguin participar en aquest projecte tan necessari, i alhora obtenir-ne una rendibilitat. Si t’apuntes al nostre butlletí et mantindrem informat sobre el progrés del projecte, i quan obrim la ronda t’enviarem un codi personal que et permetrà gaudir d’un descompte en la inversió.

    Sobre Linkcare

    Linkcare va néixer el 2010 de la mà de l’Hospital Clínic de Barcelona com una empresa consultora especialitzada en projectes digitals de medicina col·laborativa. Des de llavors l’empresa ha dissenyat i validat clínicament procediments digitals de medicina col·laborativa que fomenten l’apoderament dels pacients en la gestió de la seva pròpia salut.

    Durant aquests 10 anys Linkcare ha col·laborat, a nivell nacional i internacional, amb els centres d’investigació més importants, participant en desenes d’assajos clínics i publicacions i dissenyant plans de cures que han donat servei a centenars de milers d’usuaris.


    Linkcare