1. Ús de les galetes (“cookies” en anglès)

La pàgina web serocribratge.cat web propietat de Linkcare Health Services SL fa ús de galetes.

Les galetes són fitxers que es descarreguen en el seu ordinador al accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d’altres, guardar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la manera en que s’utilitzi el seu equip.

A més, milloren el procés de navegació, ja que permeten que la pàgina web ofereixi a l’usuari informació que pot ser del seu interès en funció de l’ús que se’n faci i del contingut de la mateixa.

En el cas de no voler rebre galetes, si us plau, configuri el seu navegador d’Internet per a que les esborri del disc dur del seu ordinador, les bloquegi o avisi quan vagin a ser instal·lades. Per a continuar sense canviar la configuració de les galetes, simplement, continuï en la pàgina web.

2. Consentiment

Les galetes que utilitzem no guarden cap tipus de dada personal, ni cap tipus d’informació que pugui identificar-lo, a no ser que vulgui registrar-se, de forma voluntària amb la finalitat d’utilitzar els serveis que posem a la seva disposició.

Al navegar i continuar en la nostra web ens indica que està consentint l’ús de les galetes abans indicades, i en les condicions contingudes en la present política de galetes. En cas de no estar d’acord enviï un correu electrònic a: info@serocribratge.cat

3. Tipus i finalitat de les galetes

Las galetes, en funció de la seva permanència, es poden classificar com:

 • Galetes de sessió: expiren quan l’usuari tanca el navegador.
 • Galetes persistents: expiren en funció de quan es compleixi l’objectiu per al que serveixen (per exemple, per a que l’usuari es mantingui identificat en la pàgina web i en els serveis de la mateixa o bé quan s’ esborrin manualment).

Les galetes en funció del seu objectiu es poden classificar de la següent manera:

 • Galetes de registre (tècniques i de personalització): Les galetes de registre es generen una vegada l’usuari s’ha registrat o posteriorment ha obert una sessió, i s’utilitzen per identificar els serveis amb els següents objectius:
  • Mantenir a l’usuari identificat de tal manera que, si es tanca un servei, el navegador o l’ordinador i en un altre moment o un altre dia es torna a entrar a aquest servei, seguirà identificat, facilitant així la seva navegació sense haver de tornar a identificar-se. Aquesta funcionalitat es pot suprimir si l’usuari selecciona la funcionalitat “Tancar sessió”, de tal manera que aquesta galeta s’elimina i la pròxima vegada que entri en el servei l’usuari haurà d’iniciar sessió de nou per estar identificat.
  • Comprovar si l’usuari està autoritzat per accedir a certs serveis.
 • Galetes d’analítiques: Cada vegada que un usuari visita un servei o informació de la pàgina web una eina d’un proveïdor extern (Google Analytics i similars, que podran afegir-se a aquesta llista en cas de que variïn en relació amb els actuals) genera una galeta analítica en el seu ordinador d’usuari. Aquesta galeta que només es genera durant la visita, servirà en pròximes visites als serveis de la pàgina web per identificar de forma anònima al visitant. Els objectius principals que es persegueixen són:
  • Permetre la identificació anònima dels usuaris navegadors a través de galeta (identificant navegadors i dispositius, no persones) i per tant la comptabilització aproximada del nombre de visites i de les seves tendències en el temps.
  • Identificar de forma anònima els continguts més visitats i per tant, mes atractius per a l’usuari.
  • Saber si l’usuari que està accedint és nou o repeteix la visita. Important: Llevat que l’usuari decideixi registrar-se en algun servei o contingut de la pàgina web, la galeta no anirà mai associada a cap dada de caràcter personal que pugui identificar-lo. Aquestes galeta només seran utilitzades amb propòsits estadístics que ajudin a optimitzar l’experiència dels usuaris en la pàgina web.

4. Com bloquejar o eliminar les galetes instal·lades 

Pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equipo a través de la configuració de les opcions del seu navegador. Pot trobar informació de com fer-ho, en relació amb els navegadors més comuns, en els enllaços que s’inclouen a continuació:

Explorer: https://support.microsoft.com/es-es/kb/278835 
Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647 
Firefox: https://support.mozilla.org/es/kb/Borrar%20cookies 
Safari: http://support.apple.com/kb/ph5042

L’informem, no obstant, que la possibilitat de desactivació d’alguna galeta pot impedir o dificultar la navegació o la prestació dels serveis oferts en aquesta pàgina web.

5. Modificacions

La pàgina web serocribratge.cat titularitat de Linkcare Health Services SL pot modificar aquesta política de galetes en funció d’exigències legals, o amb la finalitat d’adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Per aquesta raó, aconsellem als usuaris que la visitin periòdicament. Quan es produeixin canvis significatius en aquesta política de galetes, es comunicaran als usuaris o bé, a través de la web o a través del correu electrònic dels usuaris registrats.