Mantén la Covid-19 lluny de les persones que t’importen

L’ús combinat de proves ràpides d’antígens i de serocribratge pot contribuir a controlar la Covid-19 de forma més ràpida i econòmica


Funciona amb les noves variants

Les mutacions de la proteïna “S” del virus afecten a moltes proves, deixant-les inservibles, ja que no poden detectar les noves variants.

El nostre test és capaç de detectar les noves variants, incloses les variants Britànica (VOC-202012/01), Sudafricana (501Y.V2), Brasilera (P.1) i la més recent d’Uganda (A.231)

Alta sensibilitat

Gràcies als antigens utilitzats, la tecnologia d’or col·loidal per flux lateral detecta la presència d’anticossos contra el coronavirus (SARS-CoV-2) malgrat no haver-ne símptomes.

Product technology
Tècniques complementàries

Les proves ràpides són un complement clau per controlar la Covid-19

La combinació del serocribratge amb els tests d’antígens i el rastreig digital proporciona el millor complement a les vacunes, permetent localitzar els portadors i els seus possibles contactes, reduint la circulació de virus i evitant l’aparició de noves variants.

Dades segures i anònimes

La plataforma de Linkcare permet crear receptes electròniques, processar els codis QR dels tests i assignar-los a un participant i monitoritzar el temps per llegir els resultats del test, tot i anonimitzant les dades.